wij2030

Wie is WIJ2030?

Erica Goedhart

Erica Goedhart is gedreven om organisaties te helpen in hun transitie naar een circulaire economie. Met 25 jaar ervaring in inkoop- en supply chain rollen, weet ze dat inkoop hierin een belangrijke rol kan spelen. Erica is docent/onderzoeker bij de Hogeschool van Amsterdam. Zij geeft in de rol van docent duurzame inhoud aan de minor inkoop. Haar onderzoek richt zich op het ontwikkelen en delen van kennis & tools die inkoop helpen bij het waarmaken van circulaire ambities.

Daarnaast zet Erica zich als zelfstandig ondernemer in voor een eerlijke en 100% circulaire maakindustrie.

Jordie van Berkel

Jordie van Berkel is sterk maatschappelijk gedreven, zowel binnen het inkoopvak als daarbuiten. Jordie is oprichter en eigenaar van F-Fort B.V., een advies en interimorganisatie die transitiemanagement vanuit inkoop en facilitair management levert. Haar loopbaan bestaat uit een aaneenschakeling van bestuurs- en leidinggevende functies in omgevingen waar vernieuwing noodzakelijk is. Daarnaast heeft ze talloze aanbestedingen begeleid waarbij duurzaamheid en circulariteit hoog gescoord hebben. Ze is auteur van het boek Inkoop-in-strategisch-perspectief en is gastdocent aan Nyenrode en diverse HBO-opleidingen.

Nicole van Berkel

Nicole van Berkel krijgt energie van duurzaamheidsvraagstukken, zowel privé als zakelijk. De afgelopen jaren heeft Nicole, werkzaam bij F-Fort B.V., in de rol als adviseur en projectleider verschillende organisaties begeleid naar het toepassen van duurzaam inkopen. En dit doet zij nog steeds met veel passie. Door haar opgedane ervaring weet zij dat duurzaamheid iets van ons allemaal is, en niet alleen van de ander.

Samenwerking

Wij2030 is een trotse samenwerking tussen: